Kakao helirännak südamemeditatsiooniga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Sept 16 P 17:00
2018 Sept 16 P 20:00
Europe/Tallinn

SÜDAME AVAMISE HELIRÄNNAK KAKAOTSEREMOONIA JA MEDITATSIOONIGA.Kutsume teid sukelduma armastuse, külluse ja rõõmu energiasse läbi iidsete maiade sakraalse tseremoonia, milles kasutatakse erilist shokolaadijooki - kakaod, mis on segatud kokku shamanistliku valikuga spetsiaalsetest vürtsidest ning helimeditatsiooni südame avamiseks, et tervendada meie emotsioone ja puhastada meel negatiivsetest mõtetest.

Shokolaadipuu, mida nimetatakse ka kakaopuuks, viljad ehk oad on pärit Lõuna-Ameerika troopikast. Maia-indiaanlased hindasid kakaoube kui ravimit ja neid kasutati ka erinevate pühade tseremooniate läbiviimisel. Maiad uskusid, et kakao läbi on võimalik ühenduda Ema -Jumalanna aspektiga. Seepärast on kakaod nimetatud jumalate toiduks

Kakao aitab meil läbida oma südame avanemist, keha tunnetamist süvatasanditel ning ning tunnete teravnemist. Õigesti valmistatud kakao on võimeline avama südant, tervendama negatiivseid emotsioone, täitma meid rõõmu ja kõige elavaga ühenduses olemise tundega.

KAKAO
- sisaldab palju antioksüdante
- Vallandab meis endrofiine
- Sisaldab magneesiumi looduslikul kujul
- Loob meis sügavat rahu ja suurendab elujõudu

Kõigepealt me keedame kakao teravdades oma tundeid eeterlike õlide aroomide läbi. Aga hiljem, pühalike helide saatel avame meditatsioonis oma südamed, täites oma elu külluse vooga.

_______________________________________________

JUHATAVAD:

LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV – muusikud, multiinstrumentalistid, heliterapeudid, Tervendavate helide keskuse loojad ja juhid ning Jonathan Goldmani rahvusvahelise helitervendajate assotsiatsiooni liikmed.

OSAVÕTUTASU:
- 25 eur
- 22 eur / sõpradega registreerides igale inimesele

Tasuda saab kohapeal sularahas või Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013

REGISTREERU ONLINE
http://helid.ee/index.php/reg-3/
või tel. 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

_______________________________________________

AADRESS:
Uus 19, esimesel korrusel, sisepääs vasakpoolsest jalgväravast, siis lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul viib otse meie saali).

Kaart: https://goo.gl/maps/v96LR9qcqpN2

NB! Üritus kestab 2,5-3 tundi, kaasa võtke lamamisalus ja tekk või magamiskott.

INFO: http://www.helid.ee
tel 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

FB: https://www.facebook.com/events/1053780758133586/

Sarnastel teemadel