Kolmanda silma puhastamine ja aktiveerimine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Dets 01 L 11:00
2018 Dets 01 L 13:00
Europe/Tallinn

KOLMANDA SILMA PUHASTAMINE JA AKTIVEERIMINE TARTUS

Meil kõigil on probleeme ja lõpetamata teemasid, mida saame ise enda jaoks lahendada. Kolmanda silma puhastamise ja aktiveerimise koolitusel saad teada, mis täpselt on kolmas silm ning miks seda tegelikult on vaja puhastada ja aktiveerida. Koolitusel teeme meditatsiooni kolmanda silma puhastamiseks ja aktiveerimiseks. Peale koolitust tuleb osalejatel 21 päeva järjest iga päev leida 15 minutit aega mediteerimiseks vaikuses ja rahus.

Kolmanda silma puhastamise ja aktiveerimise koolituse tulemusel saad:

  • parema kontakti iseendaga,
  • leiad enda enda seest õigeid vastuseid,
  • oskad enda vajadusi ja soove rohkem kuulata.

 Kolmanda silma puhastamise ja aktiveerimise koolitusel paneb selgeltnägija Inga soovijatele peale energiakanali, mis kaitseb negatiivsete inimeste ja energiate eest. Inga õpetab kuidas ennast probleemidest tühjaks laadida ja leida oma nullpunkt. Lisaks õpid koolitusel konkreetseid tehnikaid iseendaga töötamiseks.

 

KOOLITAJA: SELGELTNÄGIJA INGA


Inga Rämson on mitmenda põlvkonna selgeltnägija, kes on täiendavalt lõpetanud doktorikraadiga Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägijate kooli. Selgeltnägija Inga on seisukohal, et meis kõigis on õiged vastused olemas parimate otsuste tegemiseks ja enese aitamiseks. Tugeva selgeltnägijana kombineerib Inga erinevaid iidseid tehnikad inimeste juhendamiseks ja aitamiseks.

KOOLITUSE HIND: 39.-

REGISTREERI KOOLITUSELE SIIN

www.selgeltnägijainga.ee/kolmanda-silma-aktiveerimise-koolitus-tartus/

Sarnastel teemadel