Šamaan Shakuntali naistehaiguste põhjustest
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2018 Mai 08 T 18:00
2018 Mai 08 T 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Statistika järgi kannatab iga kolmas naine maailmas naistehaiguste käes. Kas naise võimuses on midagi muuta? Just sellest kõneleb Shakuntali oma üksnes naistele peetavas loengus, millele järgneb ka väike rituaal emaka puhastamiseks. 

Naised toidavad enese teadmata oma elujõuga kõiki endisi meespartnereid, ka neid, kellega on suhted katkenud. Iga intiimvahekord mehega - kasvõi ühekordne - salvestub emakasse ja jätab naise organismi energeetilise jälje seitsmeks aastaks. Seda isegi juhul, kui te partnerile kordagi ei mõtle. Naine lihtsalt on nii loodud, et lähikontaktis võtab ta pahaaimamatult endasse tunded ja seisundid, mida mees läbi elab. See omakorda mõjutab naise ja tema suhete emotsionaalset, vaimset ja hingelist tervist ning tal ei pruugi jätkuda energiat, et luua ja hoida pereõnne ning pakatada tervisest - olla loomises!

Emakapuhastuse rituaal aitab

  • puhastada oma seksuaalset minevikku ja vabaneda energeetilistest sidemetest endiste partneritega;
  • vabastada emakasse salvestunud mürgiseid tundeid, mustreid ja kokkuleppeid;
  • tervendada raseduse katkestamisega tekkinud traumasid;
  • taastada jumaliku naisenergia loomulikku voolamist ja terveneda naistehaigustest;
  • nooreneda nii mõnegi aasta võrra;
  • valmistada end ette rahuldust pakkuvaks suhteks ja väärilise partneri saabumiseks oma ellu;
  • sünnitada tervet last.

Shakuntali on emakapuhastuse rituaali viinud läbi väiksemale grupile nii Tartus, Tallinnas kui ka Pärnus. Mitmed naised on väitnud, et nende elus on toimunud olulisi muutusi paremuse suunas. Üks daam kinnitas, et tänu sellele rituaalile pääses ta juba määratud operatsioonist.

NB! Oodatud on igas vanuses naised, sh ka need, kellelt on emakas kirurgiliselt eemaldatud, sest naise organismi jääb alatiseks emaka energeetika - jõu ja loomise igavene läte.

SHAKUNTALI
lahkus 12-aastasena oma pere juurest ja asus Altai mägedes õpetaja käe all vaimseid tarkusi omandama, et nende abil aidata teisi, üle 5 aasta on ta elanud Indias templis. Shakuntali rändab oma õpetust jagades mööda maailma ringi.

Vt täpsemalt: https://www.arengutee.com

Sarnastel teemadel